April 2022:

 

Met heel veel plzier werk ik momenteel aan  “Station Vrijmoed”. Een droom die uitkomt want alles is nieuw! Ik ben zowel het script, de liedteksten als de muziek voor deze musical aan het schrijven. En er staat enige druk op de ketel, want op 4,5 en 6 november 2022 zijn in de stadsgehoorzaal Vlaardingen de voorstellingen. Onder regie van Eric van der Ende, met choreograaf Didi van den Berg en onder mijn muzikale leiding zal dan het Vlaardings Musical Gezelschap dit verhaal zingen, dansen en spelen.

 

Waar gaat het over?

 

Station Vrijmoed is een meeslepend verhaal over de mensen die allemaal gebruik maken van hetzelfde station. De reizigers, de machinisten, de omroepster, de bloemenverkoopster, de schoonmaakploeg, de spoorwegpolitie, ze zijn allemaal onderdeel van een groter geheel. En vergeet Alexander Vrijmoed niet, een excentrieke zwerver. Hij woont op het station, en heeft zijn eigen moreel kompas, hoewel zijn hart zeker op de goeie plaats zit. Als er een dreiging ontstaat is hij het die probeert het gevaar te keren. Lukt dat, of is Alexander té veel in zijn eigen fantasierijke ideeën gaan geloven?

Station Vrijmoed is bovenal een vrolijke musical met veel humor, luchtige en gevoelige liedjes. Maar ook vol drama, romantiek en een verrassend einde.

De première wordt gespeeld door het Vlaardings Musical Gezelschap op 4, 5 en 6 november ‘22 in de stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

 

Kaartjes

 

Kaartjes kunnen besteld worden bij de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.  https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/vlaardings-musical-gezelschap

 

Hier komen binnenkort inpressies van wat nummers, we zitten natuurlijk midden in de repetitiefase. Voor nu de 1e promo met fragmenten van de zang. 

 

Script: Peter van Lonkhuijsen met hulp van José van Winden en Marga van Lonkhuijsen

Liedteksten: Peter van Lonkhuijsen
Muziek, arrangementen: Peter van Lonkhuijsen
Regie: Eric van der Ende
Choreografie: Didi van den Berg    https://www.dansenmetdidi.nl

Vlaardings Musical Gezelschap: http://vmg.nl